Het renoveren van een woning. Een vak apart. En een vak dat men verstaat bij Peeters timmer & interieurwerken. Wij hebben inmiddels een aantal prachtige woningen mogen renoveren in Midden Limburg en zijn ook alweer begonnen aan een nieuw renovatie project in het prachtige Maasdorp Linne.

Bij een renovatie pakken wij alles aan aan de binnen- en buitenkant van de woning. Nieuwe voegen en dakgoten, maar ook nieuwe bedrading, leidingwerk en alles dat nodig is om een authentieke oude woning te moderniseren zonder het karakter van de woning aan te tasten.

Peeters timmer & interieurwerken specialiseert zich samen met Peeters bouw & renovatie B.V. in woningrenovatie met behoud van originele elementen gecombineerd met een moderne en hoogwaardige afwerking. Woningen die wij renoveren worden instapklaar opgeleverd en zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Peeters woningrenovatie

Voor recente updates van renovaties en verbouwingen, volgt u ons op Facebook.

Bent u benieuwd wat wij, samen met Peeters bouw en renovatie B.V. voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!

Categories: Impressie