top of page
achtergrond-services.png
ONZE  SERVICES

Timmer en 
Interieurwerken

Wat doen we

Als Bouw en Renovatiebedrijf bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste activiteiten zijn:

Joost Peeters Bouw en Renovatie - Hout scalet bouw

Hout skeletbouw

Hout skelet bouw is een bouwtechniek waarbij de structuur van een gebouw voornamelijk bestaat uit houten stijlen en balken, die samen een stevig skelet vormen. Deze methode bied verschillende opties en voordelen.

Aan de buitenzijde als afwerking zijn talloze verschillende opties mogelijk denk hier bijvoorbeeld aan metselen met gevelstenen traditioneel metselwerk, steenstripf of Houten gevelafwerking in vele soorten en maten. Dit maakt het mogelijk dat uw ontwerp past in elke sfeer en omgeving die u wenst te creëren.

Waarom HSB
 

Snelle bouwtijd door de componenten al voor te bereiden in de werkplaats waarna ze geplaatst worden op locatie.

Flexibiliteit in ontwerp van moderne en hedendaagse stijlen tot meer traditionele stijlen, Hout Skelet Bouw biedt ontwerpvrijheid en flexibiliteit.

Isolatie en energie-efficiëntie. Hout heeft van nature goede isolerende eigenschappen, waardoor HSB een uitstekende thermische prestatie kan bieden. Door isolatiematerialen toe te voegen tussen de houten stijlen en balken kan het gebouw energie-efficiënter worden gemaakt en kunnen energie kosten worden verlaagd.

Lichtgewicht constructie houtskeletbouw resulteert in lichte constructies, wat voordelen biedt bij transport, fundering en opbouw. Dit kan kosten besparen en de bouwtijd verkorten.

Milieu vriendelijk Hout is een hernieuwbare en duurzame bouwgrondstof. Het gebruik van hout draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaam bosbeheer.

Joost Peeters Bouw en Renovatie - renovatie

Renovatie

Is een belangrijk en breed concept in onze sector het omvat het verbeteren, herstellen of upgraden van bestaande gebouwen of ruimtes. Het verbreden van uw woonwensen en deze mogelijk maken met behoud van de bestaande elementen van een woning.

 

Modernisering

Verbetering van functionaliteit

Herstel en reparatie

Energierendement

Esthetische verbeteringen

 

Renovatie kan variëren van kleine aanpassingen tot grootschalige transformaties, afhankelijk van uw behoeften en doelstellingen. Het verbeterd uw woning en maakt het leefbaar tegelijkertijd worden problemen aangepakt en de levensduur van uw woning word verlengd.